omdat alle data telt

Sporteronline is een webbased logboeksysteem waarin de relatie: coach-atleet, voorop staat. Binnen het systeem kunnen een coach en overige stafleden een atleet monitoren in zijn ontwikkeling.

Om gebruik te kunnen maken van Sporteronline heb je slechts een licentie nodig en een computer met een internetverbinding. Een Sporteronline-licentie is er al vanaf € 399,- inclusief BTW per jaar.

Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

Wat is Sporteronline?

Sporteronline is een online portal voor coaches en atleten. In deze portal kan je jouw jaarplanning van macro- t/m microniveau maken met een overzichtelijke periodisering voor jouw atleet of het gehele team. In de planning is ruimte voor individuele trainingen die per atleet gekoppeld kunnen worden en biedt je ook de mogelijkheid om diverse team-planningen te maken.

Daarnaast biedt Sporteronline diverse mogelijkheden om jouw atleet of jouw team te monitoren. Van ochtendpols tot trainingsbelasting en van voedingsinname tot blessures. Alles binnen één overzichtelijke portal en alleen toegankelijk voor degene waarvoor het bestemd is. Het is mogelijk de fysio, krachttrainer, arts of voedingsdeskundige mee te laten kijken tot een door de coach bepaald niveau, de coach bepaalt wat hij of zij mogen zien en eventueel bewerken. Koppel een excel- of videobestand van zijn of haar ontwikkeling aan jouw atleet om dit later terug te kijken. Het unieke aan Sporteronline is dat het multidisciplinair is, oftewel aan te passen aan je eigen wensen en sportspecifieke parameters. Sporteronline “omdat alle data telt”.