Wie zijn wij?

Prestatiemonitoring ontwikkeld met het oog van een coach

Ronald Stolk

Technisch directeur
Talentcoach Zwemmen
Talentcoach Triatlon

Robert Slippens

Commercieel directeur
Voormalig Pro Wielrenner
Voormalig Bondscoach

Ronald Stolk

Ontwikkelaar met oog voor detail

Naast mijn werk bij Studio2 ben ik talentcoach in het zwemmen en de triatlon. Ver gezocht? Welnee, ik weet ze prima te combineren. Ik meet in de sport objectieve waardes om te zien of dat wat ik denk, zie en voel ook klopt. Als ontwikkelaar heb ik dit weten te automatiseren. Ik kan dus als coach mijn oog op mijn atleten houden terwijl de waardes automatisch binnenstromen.

Voor mij moet de belasting als coach zo laag mogelijk zijn terwijl ik niets aan kwaliteit wil inleveren. Ik heb tenslotte nog een baan. Dat is een situatie waarin veel coaches verkeren. Vanuit dit oogpunt heb ik aanvankelijk Sporteronline ontwikkeld en later ook coachWATCH en coachTIMING.
In Robert Slippens heb ik een sportieve partner gevonden met veel kennis van sport en de wereld er omheen. Hij dwingt mij de eenvoud in de ontwikkeling te houden. Samen staan wij sterker.

Robert Slippens

Kennis overdraagbaar maken

Als beroepswielrenner heb ik ervaren wat presteren is. Ik won 3 WK medailles en stond 4 keer op de Olympische Spelen. Met de wil om beter te presteren was ik altijd al gefascineerd door techniek en innovaties in de sport.

Als bondscoach van het baanwielrennen bij de KNWU kwam ik in aanraking met Ronald Stolk en Sporteronline. Ik heb coachWATCH helpen ontwikkelen door mijn wensen en ervaringen als coach en voormalig topsporter met Ronald te delen. De coachWATCH die daaruit is ontstaan heb ik zelf als coach ingezet op de Olympische Spelen van 2012.

Toen in 2015 de kans zich voordeed om in Studio2 te stappen, opnieuw samen te werken met Ronald Stolk en daarmee Sporteronline verder te helpen ontwikkelen, heb ik die met beide handen aangegrepen. Ik zie kansen binnen zowel de top- als de breedtesport om huidige en nieuwe technologieën toe te passen op weg naar betere prestaties. Samen met Ronald vorm ik een winnend team.

Schrijf je in voor de Sporteronline Datasheet

De datasheet van Sporteronline komt 4 keer per jaar uit en informeert je over onze laatste ontwikkelingen. 

You have Successfully Subscribed!